Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Ditt betyg

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kérastase

Nutritive Riche Big Trio BIG PACK
Bli den første til å vurdere dette produktet
1.435 kr*Uten pakkepris: 1.437 kr
Gratis fraktalternativ tilgjengelig, kan sendes omgående

Velg størrelse

BIG PACKSTANDARD
* Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Kérastase Bain Riche Shampoo
Symbiose: Cellular Anti-Dandruff Haircare er en luksuriøs pleie mot flass med en langvarig effekt. Drevet av en unik synergi av 3 aktiver, er effekten mot flass gjenoppfunnet på cellenivå for å forhindre at flass dukker opp igjen og fyller på fiberfuktighet for en ultimat helse for håret. HVORDAN FUNGERER SYMBIOSE? I motsetning til hva som vanligvis blir fortalt er er ikke flass bare et problem som er forårsaket av en ubalansert bakterieflora i hodebunnen, det er faktisk også forårsaket av økt hastighet for cellefornyelse. En hodebunn med flass, som følge av spredning av malassezia-sopp, kan ha opptil dobbel så rask hastighet for cellefornyelse enn for en balansert hodebunn. Opphoping av døde celler og flass blir synlig. For å hjelpe på opphopningen og på hastigheten for cellefornyelse har Symbiose en unik synergi av 3 aktiver som virker i affinitet med hodebunnen: Salisylsyre: Den nyttige ingrediensen fra hudpleie for peeling, som fjerner døde celler og flass. Bifidus: Nærer bakteriene i hodebunnen og forhindrer at flass dukker opp igjen. Piroctone Olamine: Fjerner bakteriene som skaper flass for å redusere hastigheten på cellefornyelse. BAIN PURETE ANTI-PELLICULAIRE SINE FORDELER: Bain Purete Anti-Pelliculaire er en rensende cellulær sjampo mot flass for oljete sensitiv hodebunn som er utsatt for flass. – eksfolierer og fjerner synlig flass og flak i hodebunnen uten å fjerne hår – Opptil 3 ukers effekt mot flass* – En dyp rens av døde celler og opphopning av talg fra tilstoppede porer i hodebunnen. Forbrukere opplever en mindre fet hodebunn (85 % av forbrukerne er enige) og hår (88 % av forbrukerne er enige)** – Demper følsomhet og ubehag i hodebunnen (79 % og 88 % av forbrukerne er enige)** – Øker vitaliteten ved å forbedre hårets sunnhet (88 % forbrukere er enige) og hodebunn (97 % forbrukere er enige)* – Hårfiberen er 55 %*** mer hydrert EMOSJONELLE FORDELER: 26 % mindre flass etter en uke***** 64 % mindre flass etter fire uker***** HVEM ER DET FOR? Symbiose retter seg mot enhver kvinne og mann med alle hårtyper som er utsatt for flass i hvilken som helst grad: Lett til middels: tilfeldig/sesongmessig flass Middels til kraftig: synlig flass og flak som fjerner seg fra hodebunnen *Kliniske testresultater, 34 personer i løpet av 4 uker, 3 ganger per uke **Forbrukertest ***Instrumental test ****Klinisk studie selvevaluering på Serum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif *****Klinisk poengsum

Bruk:
Trinn 1: Påfør direkte på hodebunnen
​Trinn 2: Fremkall skum
Trinn 3: Skyll grundig

Kérastase Lait Vital Conditioner
Ultralett nærende balsam med essensielle nærende ingredienser. [PLANTEBASERTE PROTEINER + NIACINAMIDE] En lett næringsrik formel for tørt hår som er fint til middels. Produktet trenger dypt inn i hårfibrene for å gi fukt og forsegler hårets skjellag for å holde lenger på fuktigheten.
- Etterlater et belegg som effektivt beskytter håret mot ytre skade
- Forsterker hårets naturlige hydrolipidbarriere
- Gjenoppretter kompromittert fiberbarriere
- Gjenoppretter elastisitet og håndterbarhet
- Balsam som løser floker og jevner ut håret

+85% UMIDDELBAR NÆRING*
+53 % mykere hår*
+116 % skinnende hår*
+99 % sterkere hår*
72 TIMERS NÆRING**

Resirkulerbar flaske laget med 95 % resirkulert plast.***
*Instrumental test, umiddelbart etter påføring av produkt.
**Instrumental test etter bruk av produktet


Bruk:
Påfør på lengder og tupper etter hårbad med Bain Satin eller Bain Satin Riche. Påføres i rent og håndkletørt hår. Masser lengder og tupper, vri og la virke i 2-3 minutter. Emulger og skyll ut.

200 ml

Kérastase Masque Riche
Ekstremt nærende ultra-konsentrert rik hårmaske med essensielle nærende ingredienser. [PLANTEBASERTE PROTEINER + NIACINAMIDE] En rik krem for veldig tørt hår som er middels til tykt. Produktet nærer håret med pleiende ingredienser og fuktighet, for umiddelbar smidighet, strålende glans og en touch av sateng.

- En dose med intens næring
- Pleie for dehydrert og devitalisert hår
- Hårfibereni er intensivt hydrert, ekstremt myk og skinnende
- Hjelper å bevare næringen lenger ved å trenge inn i fiberen
- Tetter hårets skjellag for å holde på fuktighet
- Polymerer mot tørrhet for å opprettholde hårets lyshet og bevegelse.

+89 % UMIDDELBAR NÆRING*
+48 % mykere hår*
+116 % skinnende hår*
+98 % sterkere hår*
72 TIMERS NÆRING**

*Instrumental test, umiddelbart etter påføring av produkt.
**Instrumental test etter bruk av produktet

Bruk:
Påfør på lengder og tupper etter hårbad med Bain Satin eller Bain Satin Riche.

Påføres i rent og håndkletørt hår. Masser lengder og tupper. La være i for 3 til 5 minutter. Skyll ut.

200 ml

  • Kategori:Hårkur
  • Artikelnummer:
    1015-976-0900

Vanligvis kjøpt sammen

2.024 kr
2.179 kr