L'Oréal Professionnel

Absolut Repair Trio
Bli den første til å vurdere dette produktet
759 kr*Uten pakkepris: 764 kr
Gratis fraktalternativ tilgjengelig, kan sendes omgående
* Kan ikke kombineres med rabattkoder.

L'Oréal Professionnel Professional Shampoo
Profesjonell sjampo som reparerer håret umiddelbart*, for tørt og skadet hår. Beriket med derivater av hveteprotein og frøekstrakt av gyllen quinoa. Den kombinerer intensiv reparasjon med en lett følelse i håret. Håret blir umiddelbart forvandlet: håret blir mer elastisk, mykere og glansfullt. *Instrumental test sjampo + balsam. Series Expert jobber for mindre innvirkning på miljøet. Nydesignet emballasje med 100% resirkulert plast og lettere forpakning.

Bruk: Påfør jevnt i vått hår. Skum opp. Skyll godt. Bruk deretter Absolut Repair balsam eller Absolut Repair hårkur. Skyll umiddelbart med rikelig med vann ved kontakt med øynene.

300 ml

L'Oréal Professionnel Professional Conditioner
Profesjonell balsam for tørt og skadet hår, som reparerer håret umiddelbart*. Beriket med derivater av hveteprotein og frøekstrakt av gyllen quinoa. Den kombinerer intensiv reparasjon med en lett følelse i håret. Håret blir umiddelbart forvandlet: håret får mer motstandskraft, blir mykere og glansfullt. *Instrumental test sjampo + balsam. Serie Expert jobber for mindre innvirkning på miljøet. Nydesignet emballasje med 100% resirkulert plast og lettere forpakning.

Bruk: Påfør i nyvasket og håndkletørket hår. Gre håret og skyll deretter godt. Skyll umiddelbart med rikelig med vann ved kontakt med øynene.

200 ml

L'Oréal Professionnel Professional Mask
Profesjonell gyllen hårkur for tørt og skadet hår, som reparerer håret umiddelbart*. Beriket med derivater av hveteprotein og frøekstrakt av gyllen quinoa, for umiddelbar reparasjon av hårfiberet med en lett følelse. Håret blir umiddelbart forvandlet: håret blir jevnere, mykere og glansfullt. Ingen produktrester er igjen på hårfiberet. *Instrumental test sjampo + kur. Series Expert jobber for mindre innvirkning på miljøet. Nydesignet emballasje med 100% resirkulert plast og lettere forpakning.

Bruk: Påfør i nyvasket og håndkletørket hår. La virke i 3-5 minutter. Skyll godt. Skyll umiddelbart med rikelig med vann ved kontakt med øynene.

250 ml

  • Kategori:Hårkur
  • Artikelnummer:
    1186-956-0750