Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Ditt betyg

Bli den første til å gi din mening om produktet

L'Oréal Professionnel

Vitamino Color Trio STANDARD
Bli den første til å vurdere dette produktet
759 kr*Uten pakkepris: 764 kr
Gratis fraktalternativ tilgjengelig, kan sendes omgående

Velg størrelse

BIG PACKSTANDARD
* Kan ikke kombineres med rabattkoder.

L'Oréal Professionnel Professional Shampoo
Shampoo for farget hår, beriket med tokoferol, pantenol og neohesperidin, som bidrar til å beskytte håret og fremheve fargen. Formelen fjerner skånsomt rester og gjør håret umiddelbart mykere og strålende, helt ut i tuppene.

Bruk: Påfør jevnt i nyvasket og håndkletørt hår, etter vask med Vitamino Color shampoo. Skyll ut. Skyll umiddelbart med rikelig med vann ved kontakt med øynene.

300 ml

L'Oréal Professionnel Professional Conditioner
Profesjonell fargebevarende balsam for farget hår. Formelen, som er beriket med Resveratrol, beskytter fargen mot falming i opptil 8 uker, og beskytter hårfiberet mot skader, for et perfekt strålende resultat*. Håret blir umiddelbart mer næringsrikt, mykere, mer glansfullt og beskyttet fra hårroten til tuppene.

Bruk: Påfør jevnt i rent, håndkletørt hår etter sjamponering med Vitamino Color sjampo, Skyll ut. Skyll umiddelbart med rikelig med vann ved kontakt med øynene. *Instrumental test sjampo + balsam.

200 ml

L'Oréal Professionnel Professional Mask
Profesjonell glansgivende hårkur til farget hår. Beriket med resveratrol, beskytter formelen håret mot at det knekker, samtidig som den bevarer glans i fargebehandlet hår. På bare et minutt blir håret optimalt næringsrikt og mykt.

Bruk: Påfør jevnt i nyvasket og håndkletørt hår etter sjamponering med Vitamino Color shampoo. La virke i 1 minutt. Skyll ut. Skyll umiddelbart med rikelig med vann ved kontakt med øynene.

250 ml

  • Kategori:Hårkur
  • Artikelnummer:
    1186-970-0750