Rebecca Stella

Pre-Selfie Glow Kit
Bli den første til å vurdere dette produktet
799 kr*Uten pakkepris: 893 kr
Gratis fraktalternativ tilgjengelig, kan sendes omgående
* Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Rebecca Stella Glow Drip Oil Drops
Denne rike ansiktsoljen gir huden din en maksimal dose fuktighet og antioksidanter for en sunn glød og en jevn finish. Ved å kombinere karoten og vegetabilske oljer gir den glød på dypet av huden. Parfymefri og egnet for alle hudtyper.

-Beskytter og gir næring
-Forbedrer hudens glød og elastisitet
-Gir en sunn hud og en umiddelbar glød

Bruk:
Begynn med Face Fuel Hydrating Toner og Lit Up Serum for ekstra fuktighet. Påfør 2-3 dråper på rengjort hud før du påfører ansiktskrem eller foundation. Avslutt med Hydro Bomb Face Cream for maksimal effekt.

30 ml

Rebecca Stella Mask off Cleansing Foam
Denne oppfriskende rengjøringen er en rik, luftig mousse som er utviklet for å rense huden på en dyp, men skånsom måte. Den løser effektivt opp sminke og urenheter, samtidig som den beroliger og fukter og etterlater huden oppfrisket og strålende. Egnet for alle hudtyper.

AKTIVE INGREDIENSER:
Fuktighetsgivende agurkvann, NMF og pantenol.
Eksfolierende AHA-/BHA- og PHA-syre.
Beroligende allantoin

Bruk:
Fordel en liten mengde skum i håndflaten, tilsett lunkent vann og jobb opp et fyldig skum. Påfør på fuktig ansikt og hals, masser forsiktig i sirkelbevegelser og skyll til slutt grundig med vann. Brukes morgen og kveld.

Fortsett med Face Fuel Hydrating Toner og Lit Up Serum for en ekstra fuktboost og glød. Avslutt med Hydro Bomb Face Cream for å beskytte og gjenopprette hudens naturlige fuktighet.

150 ml

Rebecca Stella Deep Buff Peeling Mask
Denne peelingen er det første steget mot en ren, sunn og frisk hud. Den trippelvirkende effekten, skapt av AHA- og BHA-syrer og en mekanisk peeling, fordyper og stimulerer cellefornyelsen og etterlater huden oppfrisket og silkemyk. Egnet for alle hudtyper.

-Cellefornyelse
-Trippel peelingeffekt
-Aktive ingredienser

Bruk:
Påføres 1-2 ganger i uken om kvelden ved å massere inn i fuktig hud. La virke i 2-3 minutter og skyll deretter av med vann. Avhengig av hvor sensitiv huden din er, kan du oppleve en prikkende følelse etter peelingen på grunn av de aktive ingrediensene. Husk alltid å bruke solkrem som er tilpasset din hudtype etter bruk av denne peelingmasken. Avslutt med Glow Drip Oil Drops for best resultat.

75 ml

  • Kategori:Renseskum
  • Artikelnummer:
    2209-908-0000

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Ditt betyg

Bli den første til å gi din mening om produktet