Shu Uemura

izumi tonic Duo
Bli den første til å vurdere dette produktet
1.119 kr*Uten pakkepris: 1.250 kr
Gratis fraktalternativ tilgjengelig, kan sendes omgående
* Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Shu Uemura strengthening shampoo
izumi - fontene på japansk - tonic styrkende energigivende vann er inspirert av yu-su-ru, den eldgamle japanske tradisjonen for hårskjønnhet ved å bade håret i risvann. et lett serum som er drevet av ceramider. serumet brukes sammen med izumi tonic-rutinen som vil hjelpe med å styrke og tykne håret ved å øke fiberdiameteren. håret er opptil 30 ganger sterkere, tykkere og beskytter opptil 91% mot hårslitasje av flisete tupper. håret er mykt, glatt og fult av glød. etter å ha vasket håret med izumi tonic shampoo, ellerfulgt av balsam eller treatement, påfør serumet på tørre hårlengder og tupper. ikke skyll ut.

Bruk:
etter å ha vasket håret med izumi tonic shampoo, etterfulgt av balsam eller treatment, påfør serumet på tørre hårlengder og tupper.

300 ml

Shu Uemura strengthening conditioner
izumi - fontene på japansk - tonic styrkende energigivende vann er inspirert av yu-su-ru, den eldgamle japanske tradisjonen for hårskjønnhet ved å bade håret i risvann. denne rike hårmaske, brukt sammen med izumi tonic-kur, styrker, tykner, fukter og gir håret glød. håret er opptil 30 ganger sterkere*, tykkere med økt diameter, beskytter mot slitasje, 91 % mindre flisete tupper*. håret er mykt, glatt og full av glød. *instrumental test

Bruk:
etter å ha vasket med izumi tonic shampoo, påfør på rene våte hårlengder og tupper, la virke i 5 minutter og skyll ut. avslutt med izumi tonic serum.

200 ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    1968-905-0550

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Ditt betyg

Bli den første til å gi din mening om produktet