Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
i
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Ditt betyg
  • for 2 uker siden

    Verdt alle pengene!!

    Etter fire år med striping av hele hår (platina blondt) bestemte jeg meg for at nok er nok, farget håret brunt, og klippet det kort. Likevel var det kjempeskadd, frizzy, tørt og flokeg seg ofte. Jeg har prøvd uttallige sjampoer, flere typer fra redken også, men denne er desidert den beste!! Bruker denne sammen med all soft oljen som også er fra redken, og hårmaske fra maria nila (den grønne, heter noe med soft den også) og det er det eneste som har hjulpet håret mitt. Kan nå føne håret uten at det blir et kråkereir og det både ser, føles og er sunnere!! Merket stor forskjell da jeg byttet til denne!!
    124 visninger

Redken

Extreme Big Duo BIG PACK
1 Vurderinger
665 kr*Uten pakkepris: 668 kr
Gratis fraktalternativ tilgjengelig, kan sendes omgående

Velg størrelse

BIG PACKSTANDARD
* Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Redken Shampoo
Redken Extreme Shampoo renser, styrker og revitaliserer skadet hår, samt hjelper med å forebygge knekkede hårstrå. Den inneholder Redkens Strength Complex, som inneholder aminosyre (arginin) for å hjelpe med å gjenoppbygge styrke i håret, samt sitronsyre for å pleie og tilføre mykhet.

Redken fokuserer på bærekraft og inkludering. Redkens hårpleie-emballasje er resirkulerbar og består av opptil 93 % resirkulert plast.

Påfør i vått hår, masser inn til det skummer, skyll ut. Ved kontakt med øynene, skyll umiddelbart. For beste resultat, følg opp sjamponeringen med conditioner og leave-in-behandling.

500 ml

Redken Conditioner
Extreme Conditioner løser floker, styrker og beskytter skadet og slitt hår med det komplette Extreme-hårpleiesystemet med Extreme Shampoo, Conditioner og Anti-Snap. Fortifying Complex reparerer hårets skadde områder med proteiner og ceramider, og gjenoppbygger hårets styrke, beskyttende ytre og glans. Håret etterlates friskt og motstandsdyktig.

- Rengjør, glatter ut og bidrar til å gjenoppbygge og styrke skadd og slitt hår.
- Etterlater håret smidig, blankt og medgjørlig.

Redken fokuserer på bærekraft og inkludering. Redkens hårpleie-emballasje er resirkulerbar og består av opptil 93 % resirkulert plast.

Bruk et komplett system med Extreme Shampoo og Anti-Snap-behandling. Påfør etter sjamponering og fordel jevnt gjennom håret. Skyll ut. Avslutt med Anti-Snap-behandling. Ved kontakt med øynene, skyll umiddelbart.

500 ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    1261-90C-1000

Vanligvis kjøpt sammen

980 kr
1.180,65 kr