Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 3 karakterer
i
0
0
0
0
3
Vurder produktet
Ditt betyg

Bli den første til å gi din mening om produktet

Redken

All Soft Big Duo
3 Vurderinger
665 kr*Uten pakkepris: 668 kr
Gratis fraktalternativ tilgjengelig, kan sendes omgående
* Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Redken Shampoo
All Soft Shampoo gir mykhet til tørt og sprøtt hår. Rengjør, styrker og mykgjør med det komplette All Soft-hårpleiesystemet. Kontrollerer også bevegelse og “flyvende” hårstrå. Inneholder Redkens eksklusive RCT Protein Complex™ som behandler håret fra rot til spiss. Vårt All Soft-pleiesystem med omega-6-beriket arganolje pleier for intens mykhet. Håret blir mykt med økt håndterbarhet, smidighet og langvarig glans.

- Gir mykhet.
- Kontrollerer bevegelse og “flyvende” hårstrå.
- Beriket med arganolje for intensiv mykhet.

Redken fokuserer på bærekraft og inkludering. Redkens hårpleie-emballasje er resirkulerbar og består av opptil 93 % resirkulert plast.

Brukes som et komplett system med All Soft Conditioner og Argan-6-olje. Brukes i vått hår, masser inn til det skummer. Skyll ut. Ved kontakt med øynene, skyll umiddelbart.

500 ml

Redken Conditioner
All Soft Conditioner gir mykhet og pleie til tørt og sprøtt hår. Løser floker og pleier tørt, sprøtt hår sammen med det komplette hårpleiesystemet. Det jevner til og med ut, gir ny fuktighet, pleie og kontrollerer frizz. Inneholder Redkens eksklusive RCT Protein Complex™ som behandler håret fra rot til spiss. Vårt All Soft-pleiesystem med omega-6-beriket arganolje pleier for intens mykhet. Håret blir mykt med økt håndterbarhet, smidighet og langvarig glans.- Gir mykhet og fuktighet. - Gir pleie og kontrollerer frizz. - Beriket med arganolje for intensiv mykhet.

Redken fokuserer på bærekraft og inkludering. Redkens hårpleie-emballasje er resirkulerbar og består av opptil 93 % resirkulert plast.

Brukes som et komplett system med All Soft Shampoo og Argan-6-olje. Påfør etter sjamponering og fordel jevnt gjennom håret. Skyll ut. Avslutt med Argan-6-olje. Ved kontakt med øynene, skyll umiddelbart.

500 ml

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    1261-90D-1000

Vanligvis kjøpt sammen

861,65 kr
1.299 kr