Redken

Redken ble grunnlagt i 1960 av hårstylisten og kjemikeren Jheri Redding og skuespilleren og modellen Paula Kent - derav navnet Redken. Dedikerte til vitenskapen og med en banebrytende innstilling til sitt arbeid skapte de et hårpleiemerke som revolusjonerte den profesjonelle industrien for både frisører og konsumenter. Med utgangspunkt i produkter med lav pH-verdi, utviklet for Paulas egne sensitive hår, og ved å introdusere protein som ingrediens gikk de i bresjen for en ny type produkter og en vitenskapelig holdning til skjønnhet. I dag er Redken et velkjent og elsket varemerke verden over, flittig brukt av hårentusiaster.

Basert på Redkens historie, er varemerket i dag gjennomsyret av tre kjerneverdier - Inspirasjon, Fashion & Innovasjon. Ditt hår er ditt beste tilbehør, så la Redken hjelpe deg med å aldri ha en dårlig hårdag igjen!

151 produkter
151 produkter
  • Populære valg
    Vis allt
  • Populære valg

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020